V uplynulém týdnu závodili jezdci ATT Investments na třech frontách.

V uplynulém týdnu závodili jezdci ATT Investments na třech frontách. Nejcennějšího výsledku dosáhl Jakub Otruba, když vyhrál Silesian Classic

ATT Investments startoval v uplynulém týdnu jednak v Lucembursku na Fléche du Sud, jednak v Polsku na Silesian Classic a jednak Márton Dina v reprezentačním dresu Maďarska na Tour de Hongrie. V Polsku vyhrál Jakub Otruba a Márton Dina se stal nejlepším domácím závodníkem, když v nabité konkurenci obsadil 13. místo.

Polský závod (1.2) byl nováčkem v kalendáři UCI a sešla se na něm velmi slušná konkurence, jíž dominovali především domácí jezdci včetně všech tří kontinentálních týmů.

Jelo se na technickém profilově středně náročném okruhu. Jakub Otruba jel velmi aktivně a díky tomu byl součástí rozhodujícího úniku, v němž ale musel čelit početní převaze domácích. Dokázal však využít jejich zaváhání a přijet sólově do cíle na první pozici.

Michal Bednář: "Super výsledek. Pro nás cenné vítězství. Hlavně jsme rádi, že Kuba jde po zranění z úvodu sezóny před důležitými etapáky Okolo Řecka a Okolo Norska, na které cílí, do formy a všichni doufáme, že ji zhodnotí právě tam."

Na Tour de Hongrie, závodu druhé nejvyšší kategorie UCI, se na startu sešlo po osmi týmech z World a Pro úrovně včetně top jezdců světového pelotonu. V reprezentačním dresu nastoupil coby lídr týmu Márton Dina. Především díky umístěním v etapách s dojezdem na dlouhý kopec nakonec obsadil 13. místo a získal bílý dres coby nejlepší maďarský závodník.

"Závod začal dvěma profilově snadnými etapami. V dalších třech se ale závodilo na plný plyn a bylo to velmi náročné. Měl jsem ale hodně dobré nohy a dokázal se v kopcích pohybovat velmi dobře. Byly to opravdu prospěšné závodní kilometry, takže se nemůžu dočkat dalších závodů s ATT Investments."

Na 73. ročníku Fléche du Sud (2.2) se sešla na kontinentální úroveň nadstandardní konkurence. ATT Investments sem nepřijel v nejsilnější sestavě, protože ho čekají v druhé polovině května dva významné etapové závody Okolo Řecka (2.1) a Okolo Norska (2.Pro)!

Nejcennější umístění zaznamenal Filip Řeha, když mu ke konečnému 15. místu pomohla především velmi dobře zvládnutá časovka, v níž obsadil velmi dobré 8. místo.

"Kratší kopce mi celkem seděly, jelo se mi dobře. S výsledkem jsem spokojený. O to víc mě mrzí včerejšek, kde jsem ztratil, takže to mohlo být v celkovém pořadí lepší."

Tým se nyní soustředí na dva jmenované etapáky z UCI kategorie 1 a Pro, které startují 15., resp. 23. května. Aktuální výkonnost potencionálních lídrů Jakuba Otruby a Mártona Diny je v tomto ohledu příslibem, že by se na nich mohlo podařit dosáhnout hodně zajímavých výsledků.

13.05.2024 | TZ ATT Investments / Foto: ATT Investments, Filip Bezděk, Tour de Hongrie
Evropský výrobek

Evropský výrobek

Veškeré komponenty systémů jsou vyráběny pouze v evropských zemích ve vlastních výrobních závodech skupiny Herz.

Ekologické normy

Ekologické normy

Naše výrobní závody se nachází v nádherné přírodě Rakouska. Při výrobě plně dodržujeme ekologické normy tak, aby jsme byli maximálně šetrní k životnímu prostředí.

Energetická úspora

Energetická úspora

Sálavé systémy Herz jsou energeticky úsporné a zajistí Vám vysokou míru tepelné pohody.

Vysoká kvalita

Vysoká kvalita

Jednotlivé komponenty se vyznačují vysokou kvalitou zpracování při zachování příznivé ceny.

Dlouhá záruka

Dlouhá záruka

Záruka 5 let na kompletní systém.